ایده سرو غذا از کامیون با آشپزخانه سیار موضوع جدیدی نیست. قدمت آن به همان “واگن های ناهار” شبانه می رسد که در اوایل قرن بیستم و حتی دورتر برای کارگران شیفت شب شهر نیویورک تهیه می شده است – برخی از گزارش ها به چاکواگون ، غذاخوری سیار برای دامداران تگزاس پس از جنگ داخلی آمریکا استناد می کنند ، به عنوان یک نسل اولیه فروشندگان مواد غذایی خیابانی که امروز آنها را می شناسیم و آنها را دوست داریم.
تجدید حیات واقعی کامیون مواد غذایی ، در اواخر سال 2000 وارد شد. در پی بحران مالی سال 2008 ، سرآشپزهای متبحر مانند روی چوی (از شهرت KBi BBQ) کامیون را فرصتی کم هزینه برای آشپزی غذاهای ارزان قیمت مورد تقاضا می دانستند. اکنون ، کامیون مواد غذایی یکی از کالاهای اصلی شهرهای سراسر جهان است. غذایی که آنها سرو می کنند مانند صنایع دستی کره ای Choi’s هنوز سنتی و اغلب سنتی-ترکیبی است. گرچه این روزها لزوماً ارزان نیست.
از منظر طراحی ، روند کامیون های غذایی بسیار سرگرم کننده بوده است. هنگامی که در حال رقابت با یک ارماد از کامیون های دیگر هستید ، می خواهید که خودروهای شما برجسته شود. این بدان معنی است که یک آرم ، منو و البته بسته بندی کامیون پر زرق و برق و کاملاً طراحی شده دارید. کامیون های مواد غذایی پدیده ای در طول سال هستند ، اما تابستان فصل شکوفا ترین شکوفائی آنها است. به افتخار آن ، در اینجا 30 طرح کامیون مواد غذایی آورده شده است تا اشتهای شما را تحریک کند – بسیاری از آنها در اینجا در 99 طراحی طراحی شده اند.
https://99designs.com/blog/creative-inspiration/30-food-truck-designs-serve-summer/